Termékek

Napelem kalkulátor

A kalkulátor segít a szükséges rendszerméret és felület meghatározásában.

Mennyi a havi villanyszámlája?
 Ft
Éves elektromos fogyasztása
 kWh
Éves fogyasztást kiváltó rendszer
 kWp
Amelyhez a szükséges tetőfelület
 m2
Az Ön rendszerének várható ára
 -  Ft
amennyiben
TÁROLNI is szeretné az energiát
 -  Ft
között tervezhető.

* a kalkuláció nem minősül ajánlattételnek | az adatok tájékoztató jellegűek és egy déli napozottsággal rendelkező, egybefüggő tetőfelület és ferde tető figyelembevételével készült

Ismerje meg minőségi termékeinket

Inverter

Napelem

Tartószerkezet

A Sungrow Power Supply Co. Ltd a világ egyik legnagyobb inverter gyártója. A céget 1997-ben alapították és világ szerte több, mint 1000 főt foglalkoztat. A háztartási méretű rendszerek számára a Sungrow inverterek a kiemelkedő megbízhatóság és a rendkívül kedvező ár/teljesítmény miatt terjedtek el. A rendszer monitorozás wifi kapcsolaton keresztül az iSolarCloud portálon érhető el, melyhez ingyenes egyszerűen használható alkalmazás érhető el.

A Huawei a világ egyik vezető infokommunikációs és energiahálózati megoldásokat kínáló vállalata. A Huawei napelemes termékeit és megoldásait több, mint 170 országban használják. A digitális informatikai és internetes technológiák integrálásával optimalizálható a kezdeti beruházás, csökkenthető az üzemeltetés és a karbantartás költsége, nagyobb energiatermelés érhető el, illetve a beruházás költsége is hamarabb megtérül.

A SolarEdge Technologies Ltd. amerikai-izraeli vállalat, piacvezető az okos inverterek és a optimalizálók gyártásában. Alkalmazásával a hagyományos fotovoltaikus rendszerek energia termelése jelentősen, akár 6–35%-kal növelhető. Az optimalizációs rendszer azt is lehetővé teszi, hogy több hely kihasználásával (akár időszakosan árnyékolt felületek használatával), különböző tájolású/dőlésszögű, eltérő teljesítményű vagy márkájú modulok egységesen kezelhetőek legyenek.

A Fronius inverterek az egyik legközkedveltebb termékek a piacon. A mai napig Ausztriában gyártják a berendezéseket, amelyekre jellemző a magas minőség, a megbízhatóság. A Fronius inverterek azért hasznosak, mert egységes a felépítésük. A “Snap” inverter fajtát használják, így az inverter hátlapját kell először felszerelni. A technológia hatékony, mivel a felszerelési mód standardizált, karbantartása egyszerű.

A Phono Solar a nagy teljesítményű fotovoltaikus termékek világszerte vezető gyártója. Az elmúlt 42 évben bevált tapasztalatok révén a SUMEC Csoport, a Phono Solar anyavállalata a kiválóság ikonjává vált a globális kereskedelmi piacokon. A SUMEC Group tulajdonában van 17 kutatási és fejlesztési intézmény, 35 tengerentúli vállalat és 35 ipari gyár a világ minden tájáról. Az anyavállalat erős támogatására támaszkodva a Phono Solar megbízható szolár termékeket nyújt ügyfeleinknek világszerte.

A 2000-ben alapított LONGi új magasságokba vezeti a napelemes ipart a termékinnovációkkal és az áttörő monokristályos technológiákkal optimalizált ár/érték arány mellett. A LONGi a világ egyik legértékesebb napenergia-technológiai vállalata, amely a legnagyobb piaci értékével rendelkezik. A magasabb hatásfoknak és energiasűrűségnek köszönhetően a LONGi napelemekkel épített rendszereknek kisebb a helyigénye, és alacsonyabb a tartószerkezeti és villanyszerelési anyagköltsége.

A céget 1986-ban alapították, azóta gyártanak napelemeket. A Risen Solar igyekszik a folyamatos újításokra, fejlesztésekre, ezáltal az egyik legmegbízhatóbbak a napelemes piacon, amely folyamatos K+F tevékenységével élen jár a piaci újításokban. Risen Energy releváns termékei megfeleltek a TüV, CE, GS, ROHS, REACH, PAHS és más nemzetközi tanúsításoknak.

Az Amerisolar, a Worldwide Energy and Manufacturing USA Co., Ltd. professzionális napelemgyárat 1993-ben alapították, így már közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a gyártásban és a minőség ellenőrzésben. A német és amerikai szakmai intézetekkel folytatott együttműködés alapján az Amerisolar napelemek rendelkeznek ETL, UL, TUV, KTL, JET, JPEC, MCS, CEC, CGC, CQC, ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 és Kína „Golden Sun” tanúsítvánnyal is.

A Xiamen Enerack Technology Co., Ltd. szakterülete a napelem szerelvény rendszerek kutatása, tervezése, fejlesztése, gyártása és szervizelése. Az Enerack vállalat, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a szolár termékek gyártásában.

A REMOR Solar márka 2002-ben jött létre, továbbá a REMOR vállalat több mint 70 éve működik. Ma a REMOR Solar a legnagyobb napelemes szerelő rendszerek gyártója Lengyelországban és Európa egyik vezetője. Innovatív megközelítése és széles termékválasztéka garantálja az optimális megoldást. Alumíniumból készült szerkezetek 15-30°  hajlásszögben használhatóak.

A TreeSystem, olasz gyártó innovatív megoldása a természetből merített ötletet. A horgonyzott acél vázat a fagyökerek mintájára, ferde betétekkel rögzítik a talajhoz. A hegesztett váz telepítése rendkívül egyszerű, nem szükséges ásni, és korszerű megoldásnak köszönhetően a betonozás is elkerülhető.