Napelemes rendszer finanszírozási lehetőségek 2021

Néhány évvel ezelőtt a napelem még luxusterméknek számított, de ma már a különböző támogatási rendszereknek köszönhetően szinte bárki számára elérhetővé vált. A villanyszámlát kiváltó komplett napelemes rendszer kiépítését akár 10-20% önerővel megvalósíthatja.

Jelenleg háromféle finanszírozási formából választhat:

1) Finanszírozás önerőből

Jóllehet van lehetőség állami támogatás igénybevételére, továbbra is a leggyorsabb és legegyszerűbb módja a napelemes rendszerek telepítésének, ha kizárólag önerőből valósítja meg. Ebben az esetben ugyanis nem kell várni
a pályázat eredményére, a támogatásra, az engedélyeztetés az egyetlen teendő. Amennyiben minket választ, ezzel sincs gondja, az általunk telepített napelemes rendszerek engedélyeztetését mi elintézzük Ön helyett.

2) Lakástakarék pénztárból 30% önerővel

Komplett napelem rendszer kivitelezése lakástakarék pénztár felhasználásával is megoldható, ebben is tudunk segíteni. Személyre szabott kalkulációt készítünk és az ügyintézést is átvállaljuk. Itt tájékozódhat a részletekről.

3) Pályázat 10% önerővel kis- és középvállalkozásoknak

A legolcsóbb megoldás, ha állami támogatást vesz igénybe a napelemes rendszer kiépítéséhez. Egy sikeres pályázattal már 10% önerővel is hozzájuthat a villanyszámlát kiváltó napelem inverterekhez. Habár a korábbi, GINOP-8.4.1/A-17 lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel (0%-os kamatozású)
ideiglenesen szüneteltetve van, várható 2021-ben újfajta állami támogatás, erről röviden itt olvashat.

4) Új támogatási lehetőség családoknak napelemes rendszer telepítésére

Kihasználhatja a 2021. január 2-án induló állami Otthonfelújítási támogatás adta lehetőségeket!

Amennyiben minket bíz meg a napelemes rendszer telepítésével, ezt a finanszírozási formát is választhatja, méghozzá
teljes körű ügyintézéssel.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű.
A napelemes rendszerek finanszírozási lehetőségeiről
részetes információkért kérjük keresse munkatársainkat!

Ezen felül, egyedülálló ajánlatunk keretében az első 500 megrendelőnknek most elengedjük a szakszerű helyszíni felmérés költségét is, valamint a díjmentes tervezést és áramszolgáltatói ügyintézést biztosítunk.
Legyen az elsők között! Kérjen ajánlatot még ma!

Kollégáink január 4-ét követően felveszik Önnel a kapcsolatot.