Mire érdemes odafigyelni, amikor kivitelezőt keres napelemes rendszerek telepítéshez?

A legtöbben a keresőben böngészve próbálják megtalálni a megfelelő céget a napelemes rendszerekének telepítésére. Ez jó kiindulási alap lehet, de érdemes jobban szemügyre venni azokat a cégeket, amelyeket találunk, mielőtt letenné a voksát bármelyik mellett.

Mire érdemes figyelni a kivitelező kiválasztásánál?

  • Van-e honlapja?
  • Mennyi volt a zárás utáni eredménye? Pénzügyileg stabilnak tekinthető?
  • Csak egy-két név és elérhetőség szerepel a Kapcsolat menüpontban vagy több?

Ha megbízható partnert szeretne, ezeknek érdemes utánanézni.

Miért fontos ez?

A megfelelő honlap, hibabejelentési lehetőség és a pénzügyi stabilitás hiánya a napelemekkel foglalkozó cégek esetében egyértelmű intő jel, hiszen ezeket a rendszereket hosszú évekre tervezik, a beszerelt invertereknek több éves jótállása van. Ezért célszerű olyan céget választani, amelyet feltehetően még évek múlva is megtalál, és nyugodtan fordulhat hozzájuk az esetlegesen felmerülő problémákkal, kérdésekkel.

Ha egy honlapon csak egy-két elérhetőség található, utalhat arra, hogy az adott cég csak közvetítéssel foglalkozik, nem nyújtanak komplett szolgáltatást. Ez azért lehet probléma, mert ha egy közvetítő céget választ, jó eséllyel magának kell intéznie minden felmerülő ügyet, legyen szó finanszírozásról vagy engedélyeztetésről, amely hosszadalmasabb lehet, mintha azt egy erre specializálódott cégre bízná. Márpedig a napelemes rendszer komoly beruházás, így különösen igaz az, hogy az idő pénz. Egyáltalán nem mindegy, hogy mennyi idő múlva kezd el Önnek termelni a rendszer.

Ha ezt a három szempontot figyelembe veszi a cégválasztásnál olyan döntést hozhat, amelyet jó eséllyel később nem fog megbánni.

A Traditional Solutions Kft. komplett, kulcsrakész napelemes rendszereket értékesít, amelyek tartalmazzák az áramszolgáltatói ügyintézést is. Ezen kívül elsőosztályú termékeket adunk Önnek, amelyek gyártói garanciával és profi szervízháttérrel rendelkeznek.

Kérjen ajánlatot még ma!

Ne feledje!

Első 500 megrendelőnknek most elengedjük a szakszerű helyszíni felmérés költségét is, valamint

a díjmentes tervezést és áramszolgáltatói ügyintézést biztosítunk.