Miért érdemes napelem rendszerben gondolkodnia?

A napelem telepítésnek számtalan előnye van. Nem véletlen, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy belevágnak az energetikai felújításba, és napelemet telepíttetnek otthonukba akár önerőből, akár állami támogatással.
Talán a két legfontosabb ezek közül:

  • környezetbarát,
  • jelentősen csökkenthető általa a háztartás rezsiköltsége.

Használjon megújuló energiát háztartása áramellátására!

Miért ne óvná a környezetét, ha ezt úgy teheti, hogy közben még jól is jár. A környezetbarát napelemes rendszerek hosszú időre szinte teljesen költségmentessé tehetik a háztartást, hiszen jó ideig még karbantartást sem igényelnek.

Csökkentse háztartása rezsiköltségét napelemes rendszerrel!

A napelemek telepítése egyszeri befektetést jelent, viszont általa jelentősen csökkentheti háztartása rezsiköltségeit. Az sem jelent problémát, ha nem áll ekkora összeg a rendelkezésére, akár már 10% önerővel is megvalósítható a beruházás.
Több finanszírozási forma közül választhat, ha napelemes rendszert szeretne.

  • Lakástakarék pénztárból is megoldható a napelemes rendszerkiépítése, ebben az esetben 30% állami támogatást kap a felújításra.
  • Pályázat útján még ettől is nagyobb mértékű anyagi segítséget is kaphat tervei megvalósításához, ha igénybe veszi a 2021. január 2-án induló állami Otthonfelújítási támogatást.

Ezekkel a lehetőségekkel bárki élhet, aki rendelkezik a meghatározott minimális önerővel illetve megfelel a pályázati feltételeknek. Attól sem kell tartania, hogy elvész a bürokrácia útvesztőjében, hiszen mi teljes körű ügyintézést biztosítunk komplett, kulcsrakész napelemes rendszereink telepítéséhez a finanszírozást és az inverterek engedélyeztetését is beleértve.

Az tehát már nem az a kérdés, hogy miért telepíttetne napelemes rendszert otthonába, sokkal inkább az, hogy miért ne tenné.

Egyedülálló ajánlatunk keretein belül az első 500 megrendelőnknek

most elengedjük a szakszerű helyszíni felmérés költségét is, valamint

a díjmentes tervezést és áramszolgáltatói ügyintézést biztosítunk.

 

Kollégáink január 4-ét követően felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kérjen ajánlatot még ma!