Napelem elérhető áron a Napos Megoldástól!

Ha önnek is fontos a környezetvédelem, a megújuló energia használata, nem mellesleg a villanyszámla csökkentése, akkor a legjobb helyen jár!
A Szaldó elszámolásnak köszönhetően lenullázhatja a villanyszámláját vagy 50%-át kifizeti az állam. Megtérülés 3-4 éven belül. Csökkentse villanyszámláját 100%-kal.
Kulcsrakész, komplett napelem rendszert tudunk biztosítani önnek. Teljes körű ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére az ajánlattól a tervezésen át a kivitelezésig.

Napelem elérhető áron a Napos Megoldástól!
Napelem rendszer telepítése családi házra
Z

Komplett, kulcsrakész napelemes rendszereket értékesítünk, melyek tartalmazzák az áramszolgáltatói ügyintézést, igény esetén a támogatott finanszírozás lebonyolítását magánszemély és cég esetén is.

Elsőosztályú termékeket adunk, melyek gyártói minimum 10 és 25 év közötti garanciával és profi szervízháttérrel rendelkezek. Prémium napelemrendszerek kedvező áron.

A napelem rendszer finanszírozás módja lehet önerő, lakáskassza, MFB bank által biztosított 0% THM-es hitel, CSOK, állami támogatás. Teljes körű ügyintézést és segítségnyújtást biztosítunk.

Amennyiben energetikai pályázat, korszerűsítési pályázat, otthonfelújítási támogatás vagy az otthon melege program keretében szeretné megvalósítani a napelem rendszer telepítését, a Napos Megoldás az ön rendelkezésére áll.

i

A szolgáltatói terület követelményei és annak eljárási ideje minden területen más és más. Ezen dokumentumok elkészítését kollégáink és villamos tervezőink elvégzik.

Szerelőink az elvégzett munkára 2 év garanciát vállalnak, hiba esetén garancia időn belül díjmentesen javítanak.

Megrendelőink, partnereink és beszállítóink bizalma évek óta töretlen. A Napos Megoldás garantálja, hogy a beruházása időre elkészül.

Amit garantálunk a napelemes rendszerek telepítésekor:

személyes tanácsadás keretében felmérjük igényeit, megoldási javaslatokat adunk, melyekre árajánlatot is készítünk

l

szakembereink az esetleges egyedi igények szerint készítik el a háztartási méretű kiserőmű tervét

szerelő egységeink gyorsan, pontosan, szakszerűen végeznek napkollektor telepítést az ország teljes területén

teljes körű ügyintézést biztosítunk az árajánlattól a napelem telepítéséig

képzett szakembereink karbantartást is végeznek a már működő napelem rendszeren

számtalan finanszírozási mód áll rendelkezésre: önerőből, energetikai pályázattal, korszerűsítési pályázattal, otthonfelújítási támogatással, otthon melege program segítségével, de akár hitellel és lakástakarék pénztár felhasználásával is belevághat a napelem rendszer telepítésébe

t

Ha még mindig bizonytalan, kérjen árajánlatot és szakértő kollégáink válaszolnak minden kérdésre, segítenek megtalálni az ön számára legideálisabb megoldást.
Ha pedig szerződéskötésre kerül a sor, kollégáink végigkísérik önt a tervezéstől az napelem rendszer üzembe helyezéséig.

Stabil alapok, stabil cég, stabil jövő. Kapcsolatot és napelemet építünk!